Vilki, karavīri un metalurgi: plānotās uzvaras kabatā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas atklātā hokeja čempionāta ceturtdaļfināla otrajās spēlēs otrdien uzvaras guva arī Rīgas "Vilki OP", Ogres "ASK/Ogre" un "Liepājas metalurgs". Visgrūtāk atkal klājās Ogres komandai, kas atkal saskarās ar sīvu Lietuvas "Energija" pretestību, kas beigās pārauga arī vieskomandas nedisciplinētībā.

Regulārās sezonas uzvarētāji "Vilki OP" vakar ar 16:1 sagrāva "Rīga 18". Vakar abu komandu pirmajā mačā "Vilki OP" uzvarēja ar 7:2, tādējādi sērijā līdz trīs uzvarām ir vadībā ar 2-0. Nākamais abu komandu mačs notiks 3. martā. Uzvarētāju labā trīs vārtus guva Viktors Serdjukovs, pa diviem - Jānis Lukaševskis un Sergejs Ņikitins, bet pa vieniem - Konstantīns Kikas, Nikolajs Jakovļevs, Agris Freimanis, Dmitrijs Korņilovs, Oļegs Jurenko, Igors Brezgins, Sergejs Povečerovskis, Andrejs Utāns un Andrejs Ņesterenko. "ASK/Ogre" otrdien savā laukumā izcīnīja otro uzvaru ceturtdaļfinālā pār Lietuvas klubu Elektrēnu "Energija" - 7:3 (4:0, 3:3, 0:0). Abu komandu pirmajā mačā Lietuvā ogrēnieši bija pārāki ar 5:4 un sērijā līdz trīs uzvarām ir vadībā ar 2-0. Nākamais abu komandu mačs notiks 3. martā. Latvijas komandas labā pirmajā periodā pa vieniem vārtiem guva Toms Bluks, Vadims Adoņevs un Edijs Brahmanis, bet reizi ripu savos vārtos raidīja viens no "Energija" hokejistiem. Otrajā periodā nepilnās astoņās minūtēs abas komandas jau bija guvušas kopā piecus vārtus. Sākumā "Energija" samazināja rezultāta starpību līdz 2:4, bet tad dažu sekunžu laikā Ogres hokejisti vēl trīs ripas raidīja lietuviešu vārtos - divas reizes precīzs bija Romāns Glazkovs, bet vienu Gints Gredzens. Otrā perioda vidū lietuvieši vienus vārtus atguva, bet pēdējā trešdaļā komandas ar rezultativitāti neizcēlās. Spēles pēdējās minūtēs Lietuvas spēlētāji izrādīja nepatiku pret mača galveno tiesnesi un nedisciplinētību, par ko divi viesu hokejisti nopelnīja noraidījumus līdz mača beigām. Pēdējās sekundēs viens no "Energija" spēlētājiem tīšām no dažu metru attāluma raidīja ripu spēles galvenajam tiesnesim, kuram gan tā, par laimi, netrāpīja. Visbeidzot "Liepājas Metalurgs" savā laukumā ar 21:1 sagrāva Jelgavas "Zemgali", un arī šajā sērijā uzvarētāji ir vienas uzvaras attālumā no pusfinālā. Abu komandu pirmajā mačā liepājnieki vakar uzvarēja ar 20:3. Arī šīs sērijas trešā spēle notiks 3. martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu