"Nokia Air" Skonto stadionā (17)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 25.februārī, Rīgā norisināsies Latvijā sezonas lielākās starptautiskās snovborda sacensības "Nokia Air", ko rīkos ekstrēmo sporta veidu klubs "Ink Snb" sadarbībā ar Latvijas Snovborda asociāciju.

Sacensības notiks "Skonto" stadionā un sāksies pulksten 20.00. Tajās piedalīsies trīspadsmit sportisti - četri pašmāju un deviņi ārvalstu braucēji. Ārvalstu snovbordisti ieradīsies no Francijas, Somijas, Norvēģijas un Igaunijas. Startēs arī labākie Latvijas braucēji - apvienības "Atmode" pārstāvji Ģirts Laube un Mārcis Ābele, "Gaiziņteam" braucējs Raitis Ābele un Kaspars Grava no "Baltajiem bērziem". Īpaši šim pasākumam "Skonto" stadionā tiks uzcelts 26 metrus augsts tramplīns, bet nobrauciena garums būs 70 metru. Konstrukcija atbildīs visiem starptautiskajiem standartiem un tiks noklāta ar 40 centimetrus biezu sniega kārtu. Sportisti sacentīsies un sniegs paraugdemonstrējumus akrobātiskajos lēcienos pa tramplīnu. 25.februārī pulksten 12.00 "Skonto" stadionā notiks sacensībām veltīta preses konference, kuras laikā ārvalstu un Latvijas snovbordisti arī iemēģinās tramplīnu.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu