Viljamsa cīņa pret Kļičko - slikta ideja (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu smagsvars Džūliuss Frānsiss uzskata, ka Denijs Viljamss pieļautu lielu kļūdu, ja decembrī ringā tiktos ar WBC čempiontitula īpašnieku Vitāliju Kļičko.

Frānsiss, kurš pagātnē ticies ar abiem bokseriem, gan Viljamsu, gan Kļičko, uzskata, ka Viljams, tikai nupat (jūlijā) ringā pārspējot Maiku Taisonu, ir krietni pasteidzies ar došanos ringā pret Kļičko: "Cīņa pret Kļičko ir pilnīgi cita opera. Pat Lenoksam Lūisam bija lielas problēmas ar viņu cīnīties." Frānsiss, kurš nu jau ir 40 gadus vecs, pauda pārliecību, ka Viljamsam drīzāk vajadzētu izvēlēties dot Taisonam revanša maču: "Tu uzvarēsi, zaudēsi vai cīnīsies neizšķirti - nopelnīsi miljonu un tāpat paliksi pasaules klases bokseris. Tāpat revanša mača ar Taisonu vietā viņš varētu izvēlēties kādu no Amerikas kontinenta bokseriem uzreiz aiz pirmā desmitnieka - viņš savā karjerā tur ir cīnījies tikai trīs reizes." Un Frānsiss zina, par ko runā - 1998. gadā Kličko viņu nokautēja divos raundos. Viņš atzīmē, ka ukraiņu bokseris ir ļoti garš (tieši divi metri), turklāt fiziski un psiholoģiski ļoti spēcīgs. Pagaidām tādam pretiniekam Viljamss nav gatavs stāties pretī.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu