Ronaldinjo noslēdz jaunu līgumu ar "Barcelona" (2)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Spānijas futbola klubs "Barcelona" trešdien paziņoja, ka noslēgts jauns līgums ar Brazīlijas izlases uzbrucēju Ronaldinjo.

"Esam ļoti apmierināti ar jauno līgumu," kluba mājas lapā internetā citēts "Barcelona" prezidents Hoans Laporta. "Ronaldinjo to ir pelnījis, un mums nācās viņu atalgot gan par šīs sezonas sportiskajiem sasniegumiem, gan cilvēciskajām īpašībām." Oficiāli jaunā līguma nosacījumi netiek izpausti. Kā ziņo Spānijas masu mediji, ja kāds cits klubs vēlēsies iegūt brazīlieti savā īpašumā, tam pietiks samaksāt "Barcelona" 150 miljonus eiro (100 miljoni latu). Līdz šim šī summa bija 100 miljoni eiro. 150 miljonu eiro liela izpirkuma summa būs līdz 2005.gada jūnijam, bet tad pakāpeniski samazināsies, līdz 2008.gada jūnijam beigām sasniedzot 80 miljonus eiro. Tad arī beigsies jaunais līgums starp "Barcelona" un futbolistu. Paša futbolista alga palielinājusies līdz pieciem miljoniem eiro gadā (3,3 miljoni latu), kā arī paredzētas prēmijas. "Pēc šā jaunā līguma nevienam vairs nevajadzētu censties izteikt piedāvājumus pirkt futbolistu," laikrakstam "El Mundo Deportivo" norādījis Laporta. "Tas mums vairs bažas neradīs." Kā tiek baumots, par Ronaldinjo interesējies Anglijas premjerlīgas kluba "Chelsea" īpašnieks - krievu miljardieris Romāns Abramovičs. Ronaldinjo, kas pagājušajā sezonā bija viens no labākajiem futbolistiem Spānijas čempionātā, "Barcelona" iegādājās 2003.gada jūlijā par 25 miljoniem eiro.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu