Roberto Karloss: Par mani interesējas "Chelsea" (3)

LETA/BBC
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Spānijas futbola kluba Madrides "Real" brazīliešu aizsargs Roberto Karloss intervijā Spānijas radio atklāja, ka par viņu interesi izrādījusi angļu vienība "Chelsea". Tomēr brazīlietis cer, ka viņam izdosies palikt savā iemīļotajā klubā Madrides "Real".

Pēc spāņu masu mediju informācijas, krievu miljardierim Romānam Abramovičam piederošais Anglijas premjerlīgas klubs "Chelsea" esot piedāvājis Karlosam līgumu uz trīs gadiem, kuru laikā viņa alga būtu četri miljoni sterliņu mārciņu gadā. "Es ne ar vienu tieši neesmu runājis, taču "Chelsea" cilvēki runāja ar maniem advokātiem. Tomēr esmu laimīgs šeit "Real" komandā, un cilvēki to zina," saka 31 gadu vecais Karloss. Brazīliešu aizsarga līgums ar Madrides vienību beidzas 2005.gadā. Pats Karloss tic, ka viņa un kluba pārrunas tomēr virzīsies uz priekšu un tiks panākta jauna vienošanās. "Es vēlos līgumu uz četriem gadiem. Klubs man piedāvā palikt uz diviem gadiem, tomēr vēlos četru gadu līgumu," turpina Karloss. "Nākamnedēļ vēlos runāt ar [sporta direktoru Horhe] Valdano un prezidentu [Florentino Peresu], lai runātu par manu nākotni vēl pirms došanās brīvdienās."

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu