Mellers beidz futbolista karjeru, Kloze nonāk Brēmenes "Werder"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijas valstsvienībā par pasaules čempionu savulaik kļuvušais Andijs Mellers ir nolēmis 36 gadu vecumā beigt futbolista karjeru, bet viņa tautietis Miroslavs Kloze no nākamās sezonas pārstāvēs Bundeslīgas līdervienību Brēmenes "Werder".

Par Mellera lēmumu beigt futbolista karjeru otrdien paziņoja viņa pārstāvētais klubs Frankfurtes "Eintracht". Mellers Vācijas izlases sastāvā uzvarēja 1990.gada pasaules čempionātā un triumfēja arī 1996.gadā Eiropas meistarsacīkstēs. Taču 1998.gadā viņu vairs neuzaicināja izlasē startam pasaules čempionātā. Valstsvienībā Mellers aizvadīja 85 spēles. Ar Dortmundes "Borussia" Mellers divas reizes uzvarēja Vācijas Bundeslīgas čempionātā (1995. un 1996.gadā), bet 1997.gadā - Čempionu līgā. Pašreizējie Bundeslīgas līderi "Werder" izmantoja iespēju iegādāties Klozi no grūtībās nonākušā "Kaiserslautern". Kloze līgumu ar "Werder" parakstīja uz četriem gadiem. Par 25 gadus veco uzbrucēju priekšpēdējās vietas īpašnieki Bundeslīgā "Kaiserslautern" saņemtu piecus miljonus eiro, ja vien nebūtu tiesības uz futbolistu jau iepriekš pārdevuši loteriju rīkotājam "Lotto". Lielāko ievērību Kloze izpelnījās 2002.gada pasaules čempionāta finālturnīrā, gūstot piecus vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu