BK "Ventspils" valde apmierināta par kluba startu ULEB kausā (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

BK "Ventspils" valdes sēdē atzinīgi novērtēts komandas starts Eiropas basketbola līgu apvienības (ULEB) kausa izcīņā un atzinība izteikta visiem kluba darbiniekiem un treneriem, pirmdien žurnālistus informēja BK "Ventspils" prezidents Aivars Lembergs.

Pēc Lemberga teiktā, basketbolisti ir izpildījuši savu uzdevumu, izkļūstot no apakšgrupas un startējot astotdaļfinālā. "Ventspils" valde uzskata, komandai būtu bijušas visas izredzes spēkoties arī tālāk, ja vien komandas līderis Mairs Četmens jau pirmās spēles sākumā astotdaļfinālā nebūtu guvis savainojumu un trīs citi spēlētāji nebūtu iepriekš slimojuši ar gripu. Valdes sēdē atbalstīja lietuviešu kolēģu iniciatīvu veidot Baltijas basketbola turnīru, kurā spēlētu Latvijas, Lietuvas un Igaunijas klubu komandas. BK "Ventspils" valde uzdevusi kluba direktoram Ralfam Pleinicam darīt maksimāli iespējamo, kas no kluba atkarīgs, lai jau nākamajā sezonā Baltijas basketbola līga varētu sākt darboties, stāstīja Lembergs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu