Taisons izvairās no cietumsoda

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušajam pasaules čempionam boksā Maikam Taisonam nedraud cietumsods, jo smagsvars piekrita atzīt savu vainu nekārtību izraisīšanā vienā no Ņujorkas viesnīcām 2003.gadā.

37 gadus veco Taisonu pēc ķildas ar diviem vīriešiem pērnā gada jūnijā arestēja. Sākotnēji viņam izvirzīja apsūdzības par uzbrukumu un uzmākšanos, kā arī par nekārtību izraisīšanu, kas Taisonam draudēja ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam. Taču savas vainas atzīšana un piekrišana 100 stundas strādāt sabiedriski derīgus darbus ļaus viņam palikt cietuma mūru šajā pusē. Iepriekš Taisons pavadīja trīs gadus aiz restēm par 1992.gadā notikušu izvarošanu, bet vēlāk viņš uz neilgu laiku apcietinājumā nonāca 1999.gadā pēc konflikta ar kādu autovadītāju. Pēdējo cīņu Taisons pagaidām ir aizvadījis 2003.gada februārī, kad 49 sekundēs nokautēja Klifordu Etjēnu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu