Nedēļas nogalē "Žagarkalnā" notiks snovborda šovs (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

28.februārī plkst.12 Cēsīs, Žagarkalnā, notiks "Volcom Stone's Peanut Butter and Rail Jam" snovborda šovs sloupstaila disciplīnā, kurā piedalīties varēs ikviens interesents.

Skatītājiem un dalībniekiem tiks dota iespēja piedalīties gan sportojot, gan izklaidējoties ar gaļas cepšanu un mūzikas un neikdienišķas atmosfēras baudīšanu. Kalna pakājē gaidāms pašu sarūpēts mielasts, atdzesēti dzērieni, riekstu sviests un citi gardumi. Rīkotāji sola sagādāt arī guļamkrēslus saules tveršanai un mūzikas baudīšanai. "Volcom Stone''s Peanut Butter and Rail Jam" startēs vadošie Latvijas snovbordisti, piemēram, kluba "INK SNB" un "Gaizinteam" pārstāvji, kas piedāvās šovu, vērtīgus padomus un gādās par netradicionāliem sestdienas ziemas priekiem. Pieteikšanās dalībai pasākumā būs no plkst. 10 līdz 11, šova sākums plkst. 12, bet nobeigums - ap plkst. 16. Vairāki pasākumi jau ir notikuši Norvēģijā, Šveicē un Spānijā. Pirms došanās uz Latviju "Volcom Stone''s Peanut Butter and Rail Jam" paviesojās arī Francijā. Sloupstaila disciplīnā vizuāli baudāmi ir jāpārvar trase ar vairākiem tramplīniem un slaidiem.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu