Svētdien slaloms Ērgļos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

25.janvārī pulksten 12.00 Ērgļos, kalnu un distanču slēpošanas trasē „Briežkalns” sāksies TELE2 Latvijas čempionāts snovbordā SPY paralēlā slaloma disciplīnā.

Čempionātā var piedalīties visi snovborda mīļotāji neatkarīgi no braukšanas līmeņa un vecuma, viņi tiks sadalīti četrās vecuma grupās: Jaunietes - 1988. dzimšanas gads un jaunākas; Sievietes – 1987. dzimšanas gads un vecākas; Jaunieši - 1988. dzimšanas gads un jaunāki; Vīrieši - 1987. dzimšanas gads un vecāki. Dalībai sacensībās var pieteikties līdz 22.janvārim, aizpildot anketu, kura atrodama interneta mājas lapā www.extreme.lv Aizpildītais pieteikums jānosūta pa faksu 7818280 vai e-pastu: qq@dda.lv. Nosūtītie pieteikumi sacensībām pēc 22.janvāra netiks reģistrēti. Latvijas Snovborda asociācijai šī ir jau astotā sacensību sezona. TELE2 Latvijas čempionātu snovbordā organizē Latvijas Snovborda asociācija. Atbalsta: TELE2, NOKIA, Boards.lv, "Eurolines", radio SWH un SWH Rock, TV5, interneta portāls TVNET un žurnāls "Sīrups". Zināšanai: • TELE2 Latvijas čempionāts snovbordā BIG AIR disciplīnā (akrobātiski lēcieni pa tramplīnu) notiks 1.februārī Valmieras rajona „Baiļos”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu