Noteikti uzvarētāji LSA rīkotajās pirmajās sacensības jaunajā sezonā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kandavas novada "Zviedru cepurē" svētdien risinājās Latvijas Snovborda asociācijas (LSA) sadarbībā ar "Tele2" rīkotās sezonas pirmās snovborda sacensības "TELE2 Challenger Tour", kur 63 dalībnieki sacentās akrobātiskos lēcienos no tramplīna ("Big Air").

Junioriem uzvarēja rīdzinieks Ģirts Laube, turpmākajās godalgotajās vietās atstājot Arti Mikālu un Voldemāru Siliņu. Meitenēm pārāka par konkurentēm bija Ieva Rozentāle, bet labāko trijniekā iekļuva arī Zane Apsīte un Karīna Ārmane. Jauniešu sacensībās uzvara tika Albertam Viegliņam, kurš pārspēja tuvākos sāncenšus Kasparu Rumu un Artūru Alsiņu. "Tele2 Challenger Tour" sacensībās var piedalīties snovbordisti vecumā līdz 19 gadiem, kuriem ir pieredze un nepieciešamā sagatavotība startam uz "Big Air" tramplīna. Nākamās sacensības LSA plāno rīkot 25.janvārī Ērgļos, kur norisināsies "Tele2" Latvijas čempionāts snovbordā paralēlā slaloma disciplīnā. Savukārt 1.februārī Valmieras rajona "Baiļos" paredzēts "Tele2" Latvijas čempionāts snovbordā "Big Air" disciplīnā. "TELE2 Challenger Tour" posms: Juniori (dzimuši no 1984. līdz 1987. gadam) 1. Ģirts Laube (Rīga) 2. Artis Mikāls (Cēsis) 3. Voldemārs Siliņš (Rīga) Jaunieši (dzimuši 1988. gadā un vēlāk) 1. Alberts Viegliņš (Rīga) 2. Kaspars Rums (Sigulda) 3. Artūrs Alsiņš (Rīga) Juniores un jaunietes 1. Ieva Rozentāle (Rīga) 2. Zane Apsīte (Cēsis) 3. Karīna Ārmane (Rīga).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu