BK "Ventspils" spriedīs par Muižnieka iespējām kļūt par Latvijas izlases treneri

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

BK "Ventspils" galvenais treneris Kārlis Muižnieks otrdien piedalīsies kluba valdes sēdē, kurā spriedīs par viņam izteikto piedāvājumu vadīt Latvijas vīriešu basketbola izlasi.

Par to žurnālistus informēja BK "Ventspils" prezidents Aivars Lembergs. Viņš teica, ka piedāvājumam ir "savi plusi un savi mīnusi", kurus gan viņš neizpauda, norādot, ka šis jautājums ir kārtīgi jāizsver. Arī Muižnieks iepriekš sarunā ar BNS sacīja, ka Latvijas basketbola savienības piedāvājumu vadīt izlasi rūpīgi izvērtēs un konsultēsies ar BK "Ventspils" vadību, taču drīzu atbildi treneris nesolīja. Jau ziņots, ka līdzšinējais valstsvienības vecākais treneris Armands Krauliņš atlūgumu iesniedza 7.septembrī pēc komandas neveiksmīgā starta 2003.gada Eiropas čempionāta finālturnīrā Zviedrijā, kur viņa vadītie basketbolisti trijās spēlēs cieta trīs zaudējumus un netika tālāk par pirmo grupu turnīru kārtu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu