"Skonto" treneris Endzels uzteic "Hapoel" meistarību (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

BK "Skonto" trešdien FIBA Eiropas līgas spēlē zaudēja pieredzējušākiem un meistarīgākiem sāncenšiem, bet Telavivas "Hapoel" svarīgākajos brīžos nepalaida garām savas iespējas, preses konferencē teica Latvijas kluba galvenais treneris Guntis Endzels.

"Hapoel" ir tipiska Izraēlas komanda, kas izceļas ar asu darbību aizsardzībā, un "Skonto" basketbolisti nav pieraduši pie tādas spēles, sacīja Endzels. "Tomēr prieks, ka komanda nenolaida rokas un cīnījās līdz galam, saglabājot intrigu," viņš teica. Sen tika aktīvi nebija spēlējis Rinalds Sirsniņš un arī abi amerikāņu viesspēlētāji Darens Kellijs un Demetrijs Hils rādīja atzīstamu sniegumu, norādīja Endzels, piebilstot gan, ka Hils ne vienmēr atspēlēja bumbu izdevīgākā pozīcijā bijušam partnerim. "[Andrim] Biedriņam šī nebija labākā spēle, taču viņam jārēķinās, ka viņu jau pazīst, un pievērš lielāku uzmanību," teica Endzels. Sirsniņš stāstīja, ka komandā jau valda labākas sajūtas, jo sāk izzust smago pārbraucienu pēdas. Izraēlas komandai palīdzēja pirmo divu ceturtdaļu beigās iemestie trīspunktnieki un vēl daži izšķiroši raidījumi, viņš teica. "Hapoel" nebija pārsteigums, ka nācās smagi cīnīties, norādīja Telavivas komandas galvenais treneris Erezs Edelštains. "Lieliski apzinājos, ka būs smaga cīņa, lai arī pretinieku spēlētāji ir jauni. Esmu labi iepazinis Latvijas kadetu un jauniešu izlases un labi zinu, ka viņiem ir daudz meistarīgu spēlētāju." Edelštains pauda cerību, ka "Skonto" varētu turpmāk palīdzēt Telavivas komandai, atņemot punktus tās pretiniekiem cīņā par vadošajām vietām grupas turnīra otrajā aplī. "Hapoel" lietuviešu uzbrucējs Virgīnijs Praškevičs piebilda, ka pret tādiem jauniem pretiniekiem kā "Skonto" basketbolisti vienmēr ir grūti spēlēt, jo tie nepadodas arī ļoti smagās situācijās. Jau ziņots, ka "Skonto" Rīgas Sporta manēžā Telavivas "Hapoel" zaudēja ar 76:87.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu