Prēmijām futbolistiem plāno piešķirt 200 000 latu (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers ierosina valdībai otrdien lemt par 200 000 latu piešķiršanu Latvijas Futbola federācijai valsts izlases dalībnieku apbalvošanai par sensacionālo iekļūšanu Eiropas čempionāta finālturnīrā

Šlesers aģentūrai BNS iepriekš atzina, ka Latvijas futbolistu uzvara ir augsts sasniegums ne tikai futbolistu karjerā, bet arī visai Latvijas valstij. "Mēs to nedrīkstam nenovērtēt," pauda pārliecību Ministru prezidenta biedrs un norādīja, ka "tas ir pasaules līmeņa notikums, uz ko attiecīgi jāreaģē un jāprēmē futbolisti". Viņš iepriekš arī pauda, ka futbolam Latvijā jāpievērš daudz lielāka uzmanība, jo, tā kā futbola laukumus vienkārši var izveidot pagalmos, šī spēle var palīdzēt atturēt bērnus no klaiņošanas un noziegumu izdarīšanas. Turklāt Latvijas futbola izlases uzvara pār Turcijas izlasi "paver iespējas futbolu izvirzīt par vienu no galvenajiem sporta veidiem valstī", uzskata Šlesers. Latvijas futbolisti pagājušajā nedēļā Stambulā cīnījās neizšķirti 2:2 ar Turcijas valstsvienību un nodrošināja tiesības 2004.gadā spēlēt Eiropas čempionāta finālturnīrā, pirmo reizi iekļūstot tik nozīmīgu sacensību izšķirošajā posmā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu