"Skonto" zaudē "Polonia Warbud" (5)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

BK "Skonto" otrdien Rīgā, "Skonto" manēžā, ar 84:87 zaudēja Polijas klubam "Polonia Warbud" Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eiropas līgas C grupas turnīra spēlē.

"Skonto" tas bija trešais zaudējums četrās spēlēs grupā. Nākamo cīņu "Skonto" aizvadīs 11. novembrī Grieķijā, kur tiksies ar Saloniku "Aris". Laukuma saimniekiem pa 20 punktiem guva Andris Biedriņš, Darens Kellijs un Demetrijs Hils, bet "Polonia Warbud" ar 34 punktu guvumu izcēlās Džefs Nordgārds. Lai gan "Skonto" jau no spēles pirmajām minūtēm apņēmīgi cīnījās aizsardzībā un uzbrukumā lielākoties paļāvās uz savu līderi Biedriņu, viesi pakāpeniski palielināja iegūto pārsvaru un panāca 22:15. "Polonia Warbud" uzbrukuma līdera lomu uzņēmās Nordgārds, kurš tāpat kā Biedriņš pirmajā ceturtdaļā guva 10 punktu. Pēc pirmā pārtraukuma "Skonto" zaudēja sešus punktus, taču Kellija un Hila iejušanās spēlē laukuma saimniekiem palīdzēja izlīdzināt cīņas gaitu. Kellija gūtais grozs "Skonto" pat izvirzīja vadībā ar 35:34, taču ar diviem precīziem trīspunktu metieniem pēc kārtas atbildēja Nordgārds, un līdz puslaika beigām "Polonia Warbud" atkal panāca septiņu punktu pārsvaru (47:40). Nordgārda rezultativitāte palīdzēja Polijas klubam trešajā ceturtdaļā atrauties līdz 56:43, bet pirms pēdējā pārtraukuma viesi bija vadībā ar astoņu punktu pārsvaru (66:58). Pēdējās ceturtdaļas sākumā "Skonto" saglabāja cerības uz labvēlīgu cīņas iznākumu, pietuvojoties līdz 64:69, taču dažas minūtes pirms cīņas beigām "Polonia Warbud" pēc Antonio Hārveja trīspunktu metiena nodrošināja šķietami stabilu pārsvaru 79:70. Tomēr pēdējās minūtēs "Skonto" basketbolisti prata atjaunot intrigu, kad Kellija precīzo metienu sērija un Biedriņa gūtie punkti laukuma saimniekus pietuvināja līdz 81:85. Tad gan mājiniekiem sekoja neveiksmīgu uzbrukumu virkne, un tikai nepilnas trīs sekundes pirms cīņas beigām Lins Jukņevičs ar trīspunktu raidījumu samazināja rezultāta starpību līdz minimumam (84:85). Sekoja pārkāpums pret "Polonia Warbud" basketbolistu Samiru Leriču, kas realizēja divus soda metienus, bet atbildes uzbrukumam "Skonto" vairs nepietika laika. FIBA Eiropas līgas spēle: "Skonto" - "Polonia Warbud" 84:87 (19:25, 21:22, 18:19, 26:21) "Skonto": Hils 20 +13AB, Biedriņš 20 +11AB, Kellijs 20, Jahovičs 11, Sirsniņš 7, Jukņevičs 5, Paleniks 1 "Polonia Warbud": Nordgārds 34 +9AB, Jeklins 13, Eliots 12, Hārvejs 8 +7AB, Karvovskis 6, Hlebovickis 5, Jarutis 5, Sidors 2, Leričs 2 AB - atlēkušās bumbas

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu