Sāksies studentu basketbola līgas sezona (2)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar spēli Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) jaunajā zālē 3. novembrī Rīgā sāksies Latvijas Studentu Basketbola līgas (SBL) čempionāts.

Pirmajā spēlē tiksies pagājušās sezonas finālisti LSPA un RTU studenti. Čempionātā drīkstēs spēlēt tikai basketbolisti, kas patiešām studē. Jauninājums šajā sezonā būs arī tas, ka katra komanda drīkst pieteikt divus spēlētājus no Latvijas Basketbola amatieru līgas. Latvijas Basketbola līgas spēlētāji arī šogad SBL spēlēt nedrīkst. Komandas aizvadīs spēles divos apļos no 3. novembra līdz 23. janvārim un 26. janvāra līdz 26.martam. Kopumā 2003./2004. gada sezonā SBL startēs 10 komandas - Biznesa augstskola "Turība", Rīgas Ekonomikas augstskola, Liepājas Pedagoģijas akadēmija, Rīgas Tehniskā universitāte, Policijas akadēmija, Banku augstskola, Latvijas Sporta Pedagoģijas akadēmija, Latvijas universitāte, Baltijas Krievu institūts, Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola. Latvijas universitāte, Baltijas krievu institūts un Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola SBL čempionātā šogad startēs pirmo reizi. Finālā iekļūs astoņas labākās komandas, kuras izcīnīs vietu Četru finālā, kas notiks 14. un 15. aprīlī. SBL sezona noslēgsies ar Zvaigžņu spēli 2004. gada aprīļa beigās.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu