Uldis Višņēvičs spēlēs BK "Valmiera/Rūjiena"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā liecina Basketbola kluba "Valmiera/Rūjiena" iesniegtais pieteikums dalībai Latvijas basketbola līgas (LBL) čempionātā, tās sastāvā šosezon būs redzams arī vecmeistars Uldis Višņēvičs.

Pagājušajā sezonā uzbrucējs Višņēvičs paguva spēlēt veselās 3 komandās - "Klondaika/Zemessargs/Cēsis", Vācijas bundeslīgas komandā Vircburgas "s.Oliver", kā arī BK "Valmiera/Rūjiena". Višņēvicam neizdevās nostiprināties Virscburgas komandas sastāvā, bundeslīgas čempionātā viņš piedalījās tikai 5 spēlēs. Kopā laukumā viņš bija tikai 56 minūtes, guva 10 punktus, izcīnīja 6 atlēkušās bumbas, četrreiz pārtvēra pretinieku piespēles un trīsreiz rezultatīvi piespēlēja. Trešdien izziņotajā BK "Valmiera/Rūjiena" pieteikumā bija iekļauti 12 basketbolisti: Mingo Ronels, Andris Umbraško, Normunds Feierbergs, Monvīds Pirsko, Dainis Bertāns, Juris Andžijevskis, Ilmārs Bergmanis, Sandis Amoliņš, Juris Jasāns, Gatis Melderis, Jānis Bambis un Klāvs Bedrītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu