"Chelsea" paraksta ar Krespo līgumu uz četriem gadiem

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Anglijas premjerlīgas futbola klubs "Chelsea" otrdien parakstīja četru gadu līgumu ar argentīniešu uzbrucēju Ernanu Krespo.

Kā ziņots, Itālijas A sērijas klubs Milānas "Inter" piekrita pārdot londoniešiem Argentīnas izlases uzbrucēju par 16,8 miljoniem angļu mārciņu. 28 gadus vecais Krespo tika prezentēts "Chelsea" līdzjutējiem otrdien notikušās UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra trešās kārtas atbildes spēles ar Slovākijas čempioniem "Zilina" pārtraukumā. Divu spēļu summā "Chelsea" uzveica "Zilina" ar 5:0 un iekļuva Čempionu līgas pamatturnīrā. "Viņš ir vēl viens ļoti labs futbolists, kas pievienojies mūsu komandai. Viņš ir fantastisks uzbrucējs, un mūsu komandā viņam būs ļoti svarīga loma," Krespo pāriešanu uz "Chelsea" rindām komentēja šīs komandas galvenais treneris Klaudio Ranjēri. Tādējādi "Chelsea", kura akciju kontrolpaketi jūlijā iegādājās krievu miljardieris Romāns Abramovičs, šovasar jaunu spēlētāju iegādei iztērējis tikai nedaudz mazāk par 100 miljoniem mārciņu. "Chelsea" pirms jaunās sezonas ir pastiprinājis sastāvu arī ar uzbrucēju Adrianu Mutu, pussargiem Huanu Sevastjanu Veronu, Damjēnu Dafu, Džo Koulu, Alekseju Smertinu un Žeremiju, kā arī aizsargiem Glenu Džonsonu un Veinu Bridžu. 2000.-2001.gada sezonā Krespo "Lazio" rindās ar 24 gūtiem vārtiem kļuva par Itālijas A sērijas rezultatīvāko futbolistu. 2000.gadā "Lazio" no "Parma" futbolistu iegādājās par 54,1 miljonu ASV dolāru, kas toreiz bija pasaules transfēru rekords.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu