"Valmiera/Rūjiena" izcīna LBL bronzu. (10)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par Latvijas basketbola līgas (LBL) bronzas godalgu īpašniekiem vakar kļuva "Valmiera/Rūjiena" sportisti, kas sērijas par trešo vietu ceturtajā spēlē ar 83:81 (20:12, 26:24, 17:24, 20:21) savā laukumā uzvarēja "Līvu alus/Liepāja" komandu.

Tādējādi visā spēlē "Valmiera/Rūjiena" uzvarēja ar 3-1 un pirmo reizi kluba vēsturē LBL izcīnīja trešo vietu. Labākie šodienas mačā uzvarētāju rindās bija Gatis Melderis un Uldis Višņevics, kuri katrs guva pa 16 punktiem. Meldera kontā vēl arī astoņas atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles, bet Višņevics gūtajiem punktiem pievienoja arī astoņas rezultatīvas piespēles. Savukārt liepājnieku sastāvā ar 18 gūtajiem punktiem izcēlās Vairis Pusaudzis, bet Artūrs Štālbergs guva 14 punktus. Pirmajos divos sērijas mačos pārāki ar 86:84 un 86:81 bija valmierieši, bet trešajā spēlē liepājnieki savā laukumā uzvarēja ar 89:82.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu