LBL finālā arī šogad tiksies "Skonto" un "Ventspils" . (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālā iekļuvušas pagājušās sezonas divas labākās komandas "Ventspils" un "Skonto", kas šodien uzvarēja arī otrajās savās "play off" pusfināla spēlēs.

"Skonto" ar 90:80 pārspēja "Līvu alus/Liepāja" vienību, uzvarot arī visā sērijā ar 2-0.. Pirmajā mačā "Skonto" komanda bija pārāka ar 107:91. "Skonto" sastāvā rezultatīvākais bija Kristaps Valters, kurš guva 21 punktu, bet Kristaps Janičenoks guva 17 punktus. Liepājnieku labā 21 punktu guva Stīvs Ričs, kurš izcīnīja arī 17 atlēkušās bumbas. Savukārt "Ventspils" otrajā pusfināla spēlē ar 102:96 (28:20, 18:32, 31:28, 25:16) pieveica "Valmiera/Rūjiena" basketbolistus, svinot panākumu arī sērijā ar 2-0. Pirmajā abu vienību mačā ventspilnieki bija pārāki ar 92:74. Rezultatīvākais čempionvienības - "Ventspils" - sastāvā ar 34 gūtajiem punktiem bija Mairs Četmens, bet 21 punkts Arņa Vecvagara kontā. Savukārt "Valmiera/Rūjiena" komandā "triple double" sasniedza Gatis Melderis. Viņš guva 30 punktus, izdarīja 10 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas. Finālsērija ritēs līdz kādas komandas četrām uzvarām. Pirmā sērijas spēle notiks 15.maijā, un to tiešraidē plāno raidīt arī Latvijas Televīzijas (LTV) 7.programma. Savukārt 14.maijā cīņu par trešo vietu sāks "Līvu alus/Liepāja" un "Valmiera/Rūjiena". Arī šo maču tiešraidē rādīs LTV7.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu