“MX Moduls” noslēdz sadarbības līgumu ar Vācijas klubu “WZ Racing”

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kārlis Sabulis
Kārlis Sabulis Foto: Marvin Simon, MX Staubpiraten

Līgums paredz, ka “MX Moduls” sportists Kārlis Sabulis, šosezon piedaloties sacensībās Eiropā, startēs, sadarbojoties ar “WZ Racing”, un brauks ar KTM firmas motociklu. Latvijā Sabulis joprojām pārstāvēs vienu no šīs valsts labākajiem un perspektīvākajiem motokrosa klubiem “MX Moduls”.

Sarunas par sadarbību ar “WZ Racing” noritēja kopš pagājušā gada rudens. Tikai februārī pieņemts lēmums, ka tieši no šī kluba Kārlis Sabulis startēs sacīkstēs, kas notiks ārpus Latvijas. Sabulis piedalīsies Eiropas motokrosa čempionātā, Vācijas ADAC čempionātā, kā arī Latvijas motokrosa čempionātā.

“Tika apsvērti visi sadarbības nosacījumi, visi plusi un mīnusi. Nolēmām, ka jāsadarbojas ar šo komandu. “MX Moduls” ir finansiāli nodrošinājis, ka Kārlis visu sezonu dzīvos, trenēsies un uz visām sacīkstēm dosies no Vācijas,” - tā “MX Moduls” menedžeris Valdis Seratinskis.

Kārlis Sabulis: “Esmu pateicīgs savai komandai “MX Moduls” par sniegto atbalstu daudzu gadu garumā. Īpaši vēlos teikt paldies kluba prezidentam Mārim Martinsonam, kas noticēja maniem mērķiem un ir viens no tiem, kas palīdz tos sasniegt. Katru gadu smagi strādāju, lai uzrādītu pēc iespējas labākus rezultātus. Ir gan kāpumi, gan kritumi, bet es nekad nepadodos. Šī sezona nebūs izņēmums!”

Vācijas motokrosa klubu “WZ Racing” tā īpašnieks Valdemārs Zičanovskis dibinājis 2014.gadā. Visi komandas sportisti sacensībās startē ar KTM firmas krosa motocikliem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu