Latvijas čempions hokejā Ozoliņš PČ Bratislavā atbraucis vērot kopā ar draugiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kārlis Ozoliņš.
Kārlis Ozoliņš. Foto: https://www.instagram.com/ozolinsk92/

Pasaules čempionātu hokejā Bratislavā klātienē vērot atbraukuši dažādu profesiju pārstāvji, viņu vidū arī hokejisti un hokeja dzīves kūretāji. Slovākijas galvaspilsētas ielās TVNET sastapa Rīgas "Dinamo" padomes pārstāvjus Juri Savicki, Gunti Ulmani un Zigmāru Priedi, bet tribīnēs kopā ar draugiem pirmos trīs čempionāta mačus vēros arī 2018.gada "Optibet" hokeja līgas (OHL) čempions Kārlis Ozoliņš.

25 gadus vecais Ozoliņš šī gada marta pēdējā dienā sekmēja "Mogo" komandas triumfu OHL. Centra uzbrucējs guva uzvaras vārtus mačā, kurā "Mogo" triumfēja papildlaikā ar 2:1 pār "Kurbads" klubu, sērijā līdz četrām uzvarām pārspējot pretiniekus ar 4-2. 

Hokejists pasaules čempionātu Bratislavā apmeklē kā līdzjutējs, kopā ar draugiem.

"Draugs piedāvāja atbraukt. Piekritu, jo šī man ir pirmā reize, kad pasaules čempionātā klātienē vēroju Latvijas izlases mačus. Kad pirms divām nedēļām pabeidzu treniņus ar Latvijas izlasi, piekritu drauga piedāvājumam," pastāstīja uzbrucējs.

Ozoliņš un draugi līdzi esot paņēmuši arī Latvijas karogu, bet hokejists nožēlojot, ka viņa īpašumā nav izlases krekla.

"Mogo" vienības spēlētājs bija viens no nedaudzajiem Latvijas čempionāta pārstāvjiem izlases treniņos šajā pavasarī. Aizvadījis divus mačus pret Igaunijas izlasi, Kārlis Ozoliņš tika atskaitīts no kandidātu vidus. Viņš gan uzsvēra, ka tā bijusi nenovērtējama pieredze.

"Treniņi ar valstsvienību man deva daudz. Kaut vai uzspēlēt Latvijas otrās izlases sastāvā pret Igauniju bija patīkami," sacīja Ozoliņš.

Latvijas čempionāta "zelta vārtu" autors prognozēja, ka Latvijas izlase pēc uzvaras pār Austriju pārspēs arī Šveici un Itāliju, turnīra tabulā iekrājot deviņus punktus. Visus trīs mačus Ozoliņš iecerējis vērot klātienē, Bratislavas arēnā kopā ar draugiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu