Salivans: Krosbijs būtu lielisks treneris

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Sidnijs Krosbijs
Sidnijs Krosbijs Foto: AFP/SCANPIX

Kanādas hokeja zvaigzne Sidnijs Krosbijs pēc sportista karjeras beigām varētu būt lielisks treneris, uzskata Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas "Penguins" galvenais treneris Maiks Salivans.

2017. gadā Krosbiju iekļāva NHL visu laiku Top 100 labāko hokejistu sarakstā.

Latviešu uzbrucēja Teodora Bļugera komandas biedrs ar "Penguins" komandu trīs reizes izcīnījis Stenlija kausu - 2009., 2016. un 2017. gadā.

32 gadus vecais centra uzbrucējs nebūt netaisās noslēgt hokejista karjeru tuvākajā laikā, taču viņš nākotnē varētu būt labs treneris.

"Domāju, ka viņš būs lielisks treneris, ja viņš to gribēs," teica Salivans, kurš kopš 2015. gada ir "Penguins" galvenais treneris.

Salivans atzīmēja, ka Krosbijs daudz mācās, lai pēc iespējas labāk izprastu šo spēli, ko sauc par hokeju.

"Redzu, ka viņš šādā veidā [kā treneris] varētu palikt spēlē, jo viņš to tik ļoti mīl," sacīja "Penguins" galvenais treneris.

Tomēr pagaidām Krosbijs ir profesionāls hokejists, turklāt viens no labākajiem pasaulē.

"Viņš, manuprāt, ir sportists, kurš kontrolē visu, kas ir viņa spēkos, lai būtu pēc iespējas labāks," piebilda Salivans.

Krosbijs ar 1. numuru tika izvēlēts 2005. gada NHL draftā. Regulārajā čempionātā 15 sezonu laikā viņš piedalījies 984 spēlēs un sakrājis 1263 punktus (462 vārti un 801 rezultatīva piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu