Video ⟩ "Hokeja anatomija": Latvija uzvar Norvēģiju, vai ceturtdaļfināls ir reāls un kāpēc nevedas skaitliskā vairākuma izspēle

CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Kļavenieks (no kreisās), Jēkabs Rēdlihs un Ģirts Ankipāns
Mārtiņš Kļavenieks (no kreisās), Jēkabs Rēdlihs un Ģirts Ankipāns Foto: Ekrānšāviņš

TVNET turpina apskatīt pasaules čempionāta spilgtākos notikumus raidījumā "Hokeja anatomija". Šoreiz studijā kopā ar Jēkabu Rēdlihu un Mārtiņu Kļavenieku to darīja hokeja treneris un bijušais Latvijas izlases uzbrucējs Ģirts Ankipāns.

Visas iepriekšējās "Hokeja anatomijas" sērijas vienuviet var atrast šeit.

Latvijas hokejisti pirmdien pasaules čempionātā pirmo reizi vēsturē pārspēja Čehiju, svinot uzvaru papildlaikā ar rezultātu 4:3, bet trešdienas vakarā panākumu virkni turpināja ar 2:1 uzvaru pār Norvēģiju.

Mačā pret norvēģiem mājiniekiem lielāko cīņas daļu piederēja pārsvars, taču lielo metienu apjomu neizdevās pārvērst rezultātā uz tablo. Uzvarētāju labā vārtus guva Rodrigo Ābols un Toms Andersons.

Četrās aizvadītajās spēlēs Latvijai kopā bijušas 13 iespējas spēlēt skaitliskajā vairākumā, no kurām izmantota tikai viena. To trešdien paveica Ābols, gūstot vārtus pretuzbrukumā, nevis pēc vairākuma izspēles pretinieku zonā.

Pasaules čempionāta turpinājumā Latvija piektdien spēkosies ar Slovēniju, 20. maijā - ar Kazahstānu, bet noslēdzošajā grupas spēlē 23. maijā stāsies pretī Šveicei.

Pērn pasaules meistarsacīkstēs triumfēja somi, kuri izšķirošajā mačā bija pārāki pār Kanādu.

Pasaules čempionāts, kuru kopīgi rīko Somijas pilsēta Tampere un Rīga, norisināsies līdz 28. maijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu