Pasaules čempionāta bronzas medaļnieks Balinskis: Nekam tādam nebiju gatavs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases aizsargs Uvis Jānis Balinskis nebija gatavs tam, ka Rīgā komandu pēc bronzas izcīnīšanas pasaules čempionātā sagaidīs tik daudzi tūkstoši cilvēku, spēlētājs pauda intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "Rīta panorāma".

TVNET jau ziņoja, ka Latvijas hokeja izlase svētdien pieveica ASV izlasi, izcīnot pasaules hokeja čempionāta bronzas medaļu.

Pēc vēsturiskās godalgas izcīnīšanas komandas svinīgais sagaidīšanas pasākums notika pie Brīvības pieminekļa. Valsts policijas (VP) oficiāli sniegtā informācija vēstīja, ka pasākumā piedalījās aptuveni 30 tūkstoši cilvēku.

"Ja godīgi, es pat nebiju nekam tādam gatavs. Neviens nebija iedomājies, ka atbrauksim mājās ar medaļām. Vienkārši tas mirklis ir jābauda. Negribas, lai tas beidzas. Tas viss ir tik forši! Ja ir iespēja, tad tas ir jāizbauda," intervijā secināja hokeja izlases aizsargs.

"Šogad tas kolektīvs bija tāds, ka pilnīgi visi viens otru uzmundrināja. Pēc bloķētajiem metieniem, visa, kas notika laukumā - visi tik ļoti viens par otru cīnījās. Kaut kas tāds tiešām nebija redzēts."

Par čempioniem svētdien Tamperē kļuva Kanādas hokejisti, kuri finālā ar 5:2 pieveica Vāciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu