Foto "Šilov! Šilov!" Bastejkalnā atklāts vides objekts - hokeja vārtsargs (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp

Pie Brīvības pieminekļa, Bastejkalna parkā, no ceturtdienas, 15. jūnija, ikviens interesents var aplūkot lielformāta foto objektu - hokeja vārtsargs, kas ir prototips Latvijas izlases vārtsargam Artūram Šilovam. Aplūko foto!

Objekta atklāšana notika plkst. 12 un pasākumā piedalījās bronzas medaļas ieguvēji - hokejisti Rihards Bukarts un Mārtiņš Dzierkals, Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs, kā arī pasaules čempionāta organizatoriskās komitejas vadītājs Edgars Buncis. 

Lielformāta foto objekts - hokeja vārtsargs - izgatavots no metāla, ir vairāk nekā divus metrus augsts un trīs metrus plats. Dizaina objektā iestrādātas LED gaismas līnijas un citi dekoratīvi elementi, lai tas tumsā spīdētu un priecētu apkārtējos arī diennakts tumšajā laikā. Projekts tapis sadarbībā ar Latvijas Hokeja federāciju.

"December Design" dibinātājs un dizainers Kristaps Štobis norāda, ka uzreiz pēc bronzas spēles, uzņēmumā nolemts radīt lielformāta foto objektu - hokeja vārtsargu, kura prototips ir izlases vārtsargs Artūrs Šilovs.

Foto objekta radīšanu iedvesmoja Latvijas hokeja izlases panākumi, kad tā 28. maijā pirmo reizi vēsturē izcīnīja bronzas medaļas pasaules hokeja čempionātā Tamperē, Somijā.

"December Design" visa gada garumā veic lielformāta Ziemassvētku dekorāciju dizaina izstrādi un ražošanu. Informācija "Firmas.lv" liecina, ka SIA "December design" reģistrēts 2022. gadā un kompānijas pamatkapitāls ir 3000 eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir Santa Admidiņa.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu