Kā nopirkt biļeti uz Latvijas hokeja izlases spēli ar 50% atlaidi? (2)

Papildināts
TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja fani
Latvijas hokeja fani Foto: Edijs Pālens/LETA

Internetā lielu rezonansi raisījusi vēstule, kurā Latvijas Hokeja federācija (LHF) uzrunājusi īpaši izvēlētu publiku, kurai piedāvā biļetes uz pasaules čempionāta spēlēm iegādāties ar 50% atlaidi, novēroja TVNET.

Nopludinātajā e-pastā tiek uzrunāti LHF biedri, klubi un hokeja sabiedrība kopumā. Šajā paziņojumā norādīts, ka, iegādājoties biļetes uz mačiem pret Slovēniju un Kazahstānu, iespējams izmantot kodu "SARAUJ", lai tiktu pie 50% atlaides. 

Foto: Ekrānšāviņš no Twitter

TVNET pārliecinājās, ka atlaižu kods "SARAUJ" patiešām strādā. Ar 50% atlaidi iespējams iegādāties biļetes gan uz spēli pret Slovēniju, gan pret Kazahstānu.

TVNET nosūtīja pasaules čempionāta organizatoru komitejas vadītājam Edgaram Buncim ziņu ar lūgumu skaidrot situāciju par šo īpašo atlaižu kodu.

Medijos un sociālajos tīklos pasaules čempionāta organizatori saņēmuši lērumu pārmetumu, ka biļešu cenas ir pārāk dārgas.

Latvijas izlases turnīra pirmā spēle pret Kanādu pulcēja 9260 skatītājus "Arēnā Rīga". Savukārt čempionāta turpinājumā spēļu apmeklējums ir krities.

  • Latvija - Kanāda (9260)
  • Latvija - Slovākija (8930)
  • Latvija - Čehija (7780)
  • Latvija - Norvēģija (6872)

Biļešu tirdzniecības mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka spēle Latvija - Kazahstāna ir jau teju izpārdota.

Savukārt uz spēli Latvija - Slovēniju piektdien pusdienlaikā tirdzniecībā bija pieejamas vēl aptuveni 100 biļetes.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu