Video ⟩ "Hokeja anatomija": Latvijas izlase pirmo reizi pusfinālā!

CopyDraugiem X Whatsapp

TVNET turpina apskatīt pasaules čempionāta spilgtākos notikumus raidījumā "Hokeja anatomija". Šoreiz diskusijā kopā ar Jēkabu Rēdlihu un Mārtiņu Kļavenieku piedalās vārtsargs Dāvis Gustavs Grigals, kurš pirms turnīra bija viens no Latvijas izlases kandidātiem un kopā ar komandu izgāja sagatavošanās ciklu.

Visas iepriekšējās "Hokeja anatomijas" sērijas vienuviet var atrast šeit.

Latvijas hokeja izlase ceturtdien savu skatītāju priekšā pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā ar 3:1 pārspēja Zviedriju un pirmo reizi iekļuva turnīra pusfinālā.

Sestdien Somijas pilsētā Tamperē (sākums plkst. 14.20) pusfinālā Latvijas izlase spēkosies ar Kanādu, kurai mūsējie turnīra pirmajā spēlē zaudēja ar 0:6.

Savukārt otra pusfināla pārī sacentīsies ASV un Vācijas hokejisti. Svētdien notiks cīņas par medaļām.

Grigals šoreiz neiekļuva Latvijas izlases sastāvā, taču pērn un 2019. gadā viņš pasaules čempionātos bija nomināli trešais vārtsargs, kurš pie iespējas doties laukumā netika.

24 gadus vecais Latvijas vārtsargs iepriekšējās piecas sezonas spēlēja Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) čempionātā, demonstrējot atzīstamu sniegumu.

Grigals šopavasar parakstīja līgumu līdz nākamās sezonas beigām ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Nešvilas "Predators" fārmklubu Milvoki "Admirals".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu