Foto un video ⟩ Tradīcijas: Latvijas hokeja līdzjutēji noliek ziedus pie ASV vēstniecības (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Pēc vēsturiskās uzvaras pagarinājumā ar rezultātu 4:3 pār ASV valstsvienību un iegūto bronzas medaļu pasaules čempionātā, Latvijas izlases atbalstītāji turpina tradīcijas un steidz nolikt ziedus pie ASV vēstniecības Rīgā. 

Latvijas hokeja fani iepriekš pēc izcīnītajām uzvarām ar ziediem devās arī pie Čehijas, Šveices un Zviedrijas vēstniecībām Rīgā.

Sākotnēji pie vēstniecības bija sanākuši aptuveni 100 cilvēku ar karogiem un dažādiem hokeja fanu atribūtiem, bet vēlāk atnācēju skaits pieauga. Cilvēki pie vēstniecības ieradās gan no tuvējās apkārtnes, gan tālākām vietām ar automašīnām un velosipēdiem. Daudzi līdzi paņēmuši ziedus, kurus līdzjūtībā par ASV zaudējumu Latvijai nolika pie vēstniecības.

Klātesošos sagaidīja vēstniecības personāls, bet vēlāk iznāca arī vēstnieks, kurš uzslavēja Latvijas hokejistus par labu spēli, bet pēc tam draudzīgā atmosfērā bildējās kopā ar atnākušajiem.

Lai arī Latvijas hokeja fanu emocijas sit augstu vilni, atmosfēra pie vēstniecības ir mierīga un draudzīga, novēroja LETA. Klātesošie kopīgi nodziedāja Latvijas valsts himnu.

Latvijas izlases rindās vēsturiskajā mačā ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Kristiāns Rubīns, bet pa vienam precīzam raidījumam pievienoja Jānis Jaks un Roberts Bukarts.

Tas ir visu laiku labākais sasniegums Latvijas hokeja vēsturē. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu