Foto un video ⟩ Balcers: Medaļa ir smagi izcīnīta

CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas hokeja izlase pasaules čempionātā nepadevās līdz pat pēdējās spēles noslēgumam, pēc bronzas medaļas izcīnīšanas teica valstsvienības uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Latvijas izlase svētdien Tamperē svinēja uzvaru pasaules čempionāta mačā par bronzas medaļām, ar 4:3 papildlaikā pārspējot ASV. Latvijai tā ir pirmā godalga pasaules meistarsacīkstēs.

"Nevienā brīdī neatkāpāmies. Medaļa ir smagi izcīnīta. Emocijas ir par visiem 150%, vispār nezinu kur likties," emocionāls pēc izcīnītās uzvaras bija Balcers.

Līdz pusfinālam latviešiem bija sešu uzvaru sērija, kas sākās ar panākumu pār Čehiju.

"Kad sākām uzvarēt spēles, jutām, ka turpināsim uzvarēt. Nepadevāmies līdz pēdējai spēlei. Šogad bija vienkārši ideāls kolektīvs, kurā viens par otru sitās," atzina Balcers. "Esam parādījuši pasaulei, ka mēs mākam spēlēt. Iesim un to darīsim arī nākamajos gados."

 

Latvijas izlase ar līdzjutējiem tiksies pirmdien ap plkst. 13 pie Brīvības pieminekļa. Balcers uzsvēra, ka sagaida vērienīgākās svinības savā karjerā.

"Ko tad es? Norvēģijā esmu uzvarējis čempionātā, bet tas nestāv nemaz tuvu. Prieks ir būt uzvarētāju pusē un dabūt par to kādu artavu," pauda hokejists.

Par titulu Tamperē cīnīsies Vācijas un Kanādas hokejisti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu