Pēc uzvaras pār bronzu Latvijas izlases treneri izpildījuši kādu solījumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Pasaules hokeja čempionāta spēle starp Latvijas un ASV valstsvienībām ''Nokia arēnā'' Tamperē.
Pasaules hokeja čempionāta spēle starp Latvijas un ASV valstsvienībām ''Nokia arēnā'' Tamperē. Foto: Edijs Pālens/LETA

“Neatkarīgi no svinībām puiši uztur sevi formā. Labs piemērs – kad dabūjām bronzu un līksmojām ģērbtuvē, Artūrs Šilovs uzkāpa uz riteņa un minās 15 minūtes. Tas parāda, ka tā profesionālā pieeja visiem ir iekšā,” tā Latvijas hokeja izlasi slavēja izlases treneris Harijs Vītoliņš raidījumā “Šodienas jautājums”.

Vītoliņš dalās ar saviļņojošām emocijām, ko piedzīvojis gan vēl čempionāta laikā, gan redzot daudzos Latvijas fanus, kas ieradās Tamperē, gan atgriežoties mājās lidojumā ar lidmašīnu, kas 29. maijā veica goda apli virs Brīvības pieminekļa Rīgā.

Emocijas nespēja slēpt arī citu valstu sporta komentētāji brīdī, kad kļuva skaidrs, ka Latvijas izlase izcīnījusi bronzu. Harijs Vītoliņš: “Ja tu redzi, ka pastarītis cīnās pret milzi, vienmēr gribas, lai tas pastarītis to sapni piepilda, jo tas milzis jau ir dabūjis medaļas, viņš jau zina to. Mēs nekad nebijām to piedzīvojuši, tāpēc visiem gribējās redzēt to sensāciju.”

Pēc uzvaras komanda kopā ar prezidentu Levitu devusies vakariņās, bet pēc tam, jau vēlāk vakarā, komandas treneri turējuši doto vārdu: bija solīts, ka, ja tiks izcīnīta bronza, viņi ies peldēties ledusaukstā ūdenī. Tas arī ticis izdarīts, turklāt treneriem pievienojušies arī daži spēlētāji. Video gan palikšot pašu lietošanā un soctīklos nenonāks, saka Vītoliņš.

Pilnu interviju skaties raidījumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu