Ostapenko: Lepojos ar Latvijas hokejistiem (4)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas labākā tenisiste Aļona Ostapenko neslēpj, ka lepojas ar Latvijas hokeja izlases sasniegto pasaules čempionātā.

Latvijas hokeja valstsvienība svētdien Tamperē ar 4:3 papildlaikā mazajā finālā pārspēja ASV izlasi, pirmo reizi vēsturē izcīnot medaļas pasaules čempionātā. Tas ir Latvijas hokeja visu laiku labākais sasniegums. 

Prestižā "Grand Slam" tenisa turnīra "French Open" preses konferencē Ostapenko tika vaicāts par Latvijas hokeja izlases paveikto. 

"Jauni nacionālie svētki? Protams, es tiešām lepojos ar mūsu puišiem. Viņi ir lieliski. Man komandā ir daudz draugu. Kad biju mājās, tad apmeklēju spēli pret Šveices izlasi. Tas bija vienreizēji," pauda Ostapenko.

Latvijas izlasei mačs ar Šveici bija izšķirīgais par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Tajā spēlē Latvija izcīnīja uzvaru 4:3 papildlaikā, nodrošinot vietu ceturtdaļfinālā. 

"Esmu patiešām patiesi priecīga par hokejistiem. Viņi tik smagi strādāja, ļoti jauki puiši. Mūsu valstij ar viņu sasniegto ir jālepojas, esam maza valsts, bet sasniedzām tik daudz. Hokejisti paveica izcilu darbu," norādīja Ostapenko. 

Ostapenko trešdien Francijas atklātā čempionāta otrajā kārtā tiksies ar amerikānieti Peitoni Stērnsu, kas WTA rangā ir 69. pozīcijā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu