Video Kurucam produktīvs sniegums uzvarētā Čempionu līgas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Rodions Kurucs
Latvijas basketbolists Rodions Kurucs Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs trešdien FIBA Čempionu līgas mačā izcēlās ar četriem punktiem un 11 atlēkušajām bumbām un palīdzēja Mursijas UCAM tikt pie panākuma.

H apakšgrupas mačā Mursijas komanda mājās ar rezultātu 72:47 (19:11, 16:8, 23:19, 14:9) uzvarēja Aleksandrovacas "Igokea".

Kurucs laukumā bija 19 minūtes un 47 sekundes, kuru laikā realizēja divus divu punktu metienus, kā arī izcīnīja 11 bumbas zem groziem, četras reizes rezultatīvi piespēlēja, pieļāva trīs kļūdas, pārtvēra vienu piespēli, nopelnīja trīs piezīmes, sakrāja +/- rādītāju +16 un tika pie 16 efektivitātes koeficienta punktiem.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākie ar 11 punktiem bija Mūsa Diagne un Trojs Kupēns, kamēr viesu komandā Nikola Tanaskovičs tika pie 15 punktiem.

H grupā Artūra Strautiņa pārstāvētā Tortonas "Derthona" uzvarējusi abos mačos, Mursijas UCAM un "Tofas" iekrājušas bilanci 1-1, kamēr "Igokea" zaudējusi abos mačos.

Pamatturnīrā, tāpat kā iepriekšējā sezonā, pirmajā posmā 32 komandas ir sadalītas astoņās apakšgrupās. Grupu uzvarētājas nodrošinās vietu otrajā posmā, bet vēl astoņas komandas tiks noskaidrotas "play-in" kārtā, kurā piedalīsies otro un trešo vietu grupā ieņēmušās vienības.

Maijā par čempioni tika kronēta Vācijas komanda Bonnas "Telekom", kas finālā ar 77:70 uzvarēja Jeruzalemes "Hapoel".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu