Balinskim divas rezultatīvas piespēles AHL mačā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Uvis Balinskis
Latvijas hokejists Uvis Balinskis Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas hokejists Uvis Balinskis sestdien, aizvadot savu otro spēli Amerikas Hokeja līgā (AHL), izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, taču tas neglāba Šarlotas "Checkers" no zaudējuma papildlaikā.

"Checkers" savā laukumā ar rezultātu 3:4 (1:1, 2:0, 0:2, 0:1) zaudēja Bridžportas "Islanders".

Balinskis tika pie rezultatīvas piespēles abos mājinieku vārtu guvumos otrajā periodā, kas ļāva izvirzīties vadībā ar 3:1. Viņš atzīmējās statistikā ar trīs metieniem pa pretinieku vārtiem un noslēdza maču ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Latvijas hokejistam šī bija otrā spēle AHL čempionātā. Debijas mačā viņš atzīmējās ar vārtu guvumu.

NHL debijas sezonā Floridas "Panthers" sastāvā Balinskis piedalījies 18 mačos, guvis vienus vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli.

Latvijas hokejistu Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Floridas "Panthers" nosūtīja uz fārmklubu jau otro reizi šosezon. Iepriekšējā reizē Balinskis tika izsaukts atpakaļ uz "Panthers" pēc vienas spēles "Checkers" rindās.

Citā mačā Raivja Ansona pārstāvētā pārstāvētā Vilksbāras/Skrentonas "Penguins" mājās ar 2:1 (1:1, 0:0, 1:0) uzvarēja Ročesteras "Americans". Ansons tika pie diviem divu minūšu noraidījumiem, četras reizes meta pa vārtiem un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Vēl Ebotsfordas "Canucks", Artūram Šilovam paliekot uz rezervistu soliņa, izbraukumā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pārspēja Tūsonas "Roadrunners".

"Penguins" ar 31 punktu 26 spēlēs Austrumu konferencē ieņem ceturto vietu, "Checkers" ar 28 punktiem 25 mačos ierindojas astotajā pozīcijā, kamēr "Canucks" Rietumu konferencē ar 30 punktiem 24 cīņās atrodas piektajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu