Video Banki vadītā "Virtus" cieš zaudējumu Eirolīgas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Basketbola treneris Luka Banki
Basketbola treneris Luka Banki Foto: EPA/Scanpix

Latvijas vīriešu basketbola izlases galvenā trenera Lukas "Banki" vadītā Boloņas "Virtus" vienība ceturtdien Valensijā cieta zaudējumu ULEB Eirolīgas 16.kārtas spēlē.

Boloņas vienība izbraukumā ar 71:79 (21:26, 26:11, 7:23, 17:19) zaudēja "Valencia".

Izšķirošo izrāvienu spēkos līdzīgo pretinieku spēlē mājinieki veica, pēc 65:66 Brendonam Deivīsam gūstot sešus punktus pēc kārtas. Atspēlēties Boloņas klubs nespēja.

Viesiem ar 15 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām, sešām rezultatīvām piespēlēm, četrām pārķertām bumbām, septiņām kļūdām un sešām izprovocētām piezīmēm izcēlās Tornike Šengelija, bet 13 punktus guva Gābriels Lundberjs.

Valensijas vienībā rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Kriss Džonss, bet pa 12 punktiem sakrāja Kasiass Robertsons un Deivīss, kura kontā arī piecas atlēkušās bumbas.

"Virtus" ar 11 uzvarām 16 spēlēs turnīra tabulā ieņem otro vietu, bet "Valencia" ar bilanci 9-7 ir piektā 18 komandu konkurencē.

Piektdien Rolanda Šmita pārstāvētais Kauņas "Žalgiris" savā laukumā tiksies ar "Barcelona".

ULEB Eirolīgā 18 komandas aizvada divu apļu turnīru, labākajām sešām iekļūstot izslēgšanas turnīrā, bet septītās līdz desmitās vietas ieguvējas cīnīsies "play-in" kārtā. Finālčetrinieka turnīrs šosezon norisināsies Berlīnē.

Iepriekšējā sezonā 11.reizi par Eiropas prestižākā klubu turnīra uzvarētājiem kļuva Madrides "Real" basketbolisti, kuri finālspēlē Kauņā ar rezultātu 79:78 uzvarēja Pirejas "Olympiakos".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu