Latvijas bērni pirms astotdaļfināla mača būs pavadoņi Eiropas futbola čempionei Itālijas izlasei

TVNET Sports
Latvijas bērni "Lidl Kids Team" sastāvā
Latvijas bērni "Lidl Kids Team" sastāvā Foto: Publicitātes foto

Latvijas bērni "Lidl Kids Team" sastāvā sestdien Vācijas galvaspilsētā Berlīnes olimpiskajā stadionā būs pavadoņi Eiropas futbola čempionei Itālijas izlasei, kas plkst. 19.00 sāks "Euro 2024" astotdaļfināla spēli pret Šveices valstsvienību, informē akcijas organizatori.

"Lidl Kids Team" sastāvā ir 11 bērni no visas Latvijas, kas izlozē ieguva tiesības kopā ar vienu pavadoni doties pilnībā "Lidl" apmaksātā braucienā uz Vāciju. Šveices izlasi laukumā izvedīs 11 bērni no Igaunijas "Lidl Kids Team".

Latvijas "Lidl Kids Team" sastāvā uz Vāciju ir devušies četri bērni no Rīgas un pa vienam bērnam no Rēzeknes, Valmieras novada, Ogres, Siguldas novada, Dobeles, Liepājas un Tukuma.

Šāda unikāla iespēja tika izlozēta starp vairāk nekā 8600 bērnu, kas pieteicās "Lidl" izlozei un iespējai doties laukumā ar labākajiem Eiropas futbolistiem.

Arī šo astotdaļfināla spēli starp Itāliju un Šveici, tāpat kā visas pārējās Eiropas čempionāta spēles, futbola līdzjutēji var vērot fanu zonā "Lidl Arena" Rīgā, Kauguru ielā 6 (pie Kalnciema tilta).

Arēna uz visu čempionāta laiku ir pārvērtusies par futbola fanu labāko satikšanās vietu, kur bez maksas kopīgi uz lielā ekrāna skatīties visas čempionāta spēles līdz pat finālam 14. jūlijā.

Pirms katras spēles "Lidl Arena" piedāvā "Euro 2024 ekspertu studiju" ar leģendāro sporta žurnālistu Anatoliju Kreipānu. Dienā, kad vienus no pasaulē labākajiem futbolistiem laukumā ievedīs Latvijas bērni, studijas viesis būs "Lidl Latvija" mārketinga vadītājs Tomass Delle.

"Mēs esam priecīgi, ka esam daļa no "Euro 2024" lielā futbola festivāla, kas norisinās Vācijā, un esam centušies maksimāli daudz šī futbola prieka atnest arī uz Latviju. Ceram, ka mūsu 11 "Lidl Kids Team" bērniem 2024. gada 29. jūnijs būs uz mūžu neaizmirstama diena!"

Fanotājiem – no pašiem mazākajiem līdz pašiem pieredzējušākajiem – šajā laikā ir nodrošināts plašs izklaides un maltīšu piedāvājums. Bērniem ir pieejamas piepūšamās atrakcijas, dažādas mazformāta futbola spēles un citas interesantas aktivitātes.

Pieaugušie fanotāji, gaidot spēli, var izklaidēties ar futbola šautriņām, futbola golfu, novusu, galda futbolu un citām aktivitātēm. Piektdienās un nedēļas nogalē par aktīvu noskaņojumu arēnā rūpējas dīdžeji, nodrošinot īstu futbola festivāla atmosfēru.

"Euro 2024" norisinās no 14. jūnija līdz 14. jūlijam desmit Vācijas pilsētās: Berlīnē, Ķelnē, Dortmundē, Diseldorfā, Frankfurtē, Gelzenkirhenē, Hamburgā, Leipcigā, Minhenē un Štutgartē.

Vācija tika izvēlēta 17. Eiropas čempionāta rīkošanai UEFA izpildkomitejas sanāksmē 2018. gada 27. septembrī.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu