Polijas futbola izlasei PK finālturnīrā varēs palīdzēt aizsargs Gliks

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FRANCK FIFE / AFP

Polijas futbola izlasei Pasaules kausa finālturnīrā tomēr varēs palīdzēt Francijas kluba «Monaco» aizsargs Kamils Gliks, kurš paguvis atgūties pēc pleca traumas.

Vēl pirms nedēļas Glika dalība turnīrā bija mazticama, Polijas Futbola federācijas prezidentam Zbigņevam Boņekam paziņojot, ka aizsargam nav izredžu spēlēt Krievijā. Savukārt Polijas izlases ārsts Jaceks Jaroševskis norādīja, ka aizsargam nepieciešama pleca operācija.

Traumu Gliks guva treniņā, savainojot pleca saites, pēc tam dodoties uz savu klubu «Monaco», kur tika veiktas sīkākas pārbaudes.

Savukārt pirmdien «Monaco» paziņoja, ka aizsargs varēs piedalīties Pasaules kausā, jo savainojums nav bijis pārāk nopietns.

«Pēc pārbaudēm konstatēts, ka Glika veselības stāvoklis ir uzlabojies, tāpēc «Monaco» ļauj viņam pārstāvēt savu valsti Pasaules kausa turnīrā,» teikts Francijas kluba paziņojumā.

Patlaban 30 gadus vecais Gliks tiek uzskatīts par Polijas izlases balstu, kā arī par vienu no komandas līderiem ārpus laukuma.

«Kamils ir atslēgas figūra mūsu aizsardzībā un spēlē nozīmīgu lomu komandas sniegumā,» norādījis Polijas izlases uzbrukuma līderis Roberts Levandovskis.

Polijas izlase otrdien Varšavā aizvadīs pārbaudes spēli pret Lietuvu, bet trešdien izlidos uz Krieviju.

Pasaules kausa finālturnīrā, kas sāksies ceturtdien, Polija spēlēs H apakšgrupā pret Senegālu, Kolumbiju un Japānu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu