NBA analītiķis: Būšu pārsteigts, ja «Cavaliers» finālā uzvarēs kaut vienu spēli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Bijušais treneris Džefs van Gandijs, kurš vairākus gadus strādājis Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), bet tagad ir ESPN un ABC basketbola analītiķis, uzskata, ka līgas finālā ļoti pārliecinoši triumfēs iepriekšējā gada čempionvienība Goldensteitas «Warriors».

NBA finālā ceturto gadu pēc kārtas tiksies «Warriors» un Klīvlendas «Cavaliers» komanda. Par pārliecinošu dueļa favorīti bukmeikeri, basketbola apskatnieki uzskata Goldensteitas vienību.

«Es būšu pārsteigts, ja Lebrons Džeimss ar partneriem uzvarēs kaut vienu spēli,» aģentūra «Associated Press» citē van Gandiju. «Kopš es atceros NBA finālus, šī ir lielākā starpība starp divām titula pretendentu komandām. Katra «Cavaliers» uzvara finālsērijā kļūs man par lielu sensāciju.»

Vairāki Ziemeļamerikas sporta mediji vēsta, ka «Cavaliers» pirmajā finālspēlē nāksies iztikt bez galvas traumu guvušā Kevina Lava. Ir apskatnieki, kas norāda, ka tas Klīvendai var nākt pat par labu. Tikmēr pagaidām neskaidra ir «Warriors» spēlētāja Andrē Igudalas dalība pirmajā mačā Goldensteitā. Tieši pieredzējušais aizsargs allaž darbojies aizsardzībā pret Lebronu Džeimsu.

Kājas savainojumā Rietumu konferences septītajā spēlē Hjūstonā pret «Rockets» iedzīvojās viens no «Warriors» līderiem Dreimonds Grīns. Viņš gan būšot gatavs palīdzēt savai komandai jau ar pirmo maču.

«Goldensteitai var patraucēt tikai savainojumi vai kāda liela neveiksme, piemēram, kā savulaik diskvalifikāciju saņēma Grīns,» norādīja van Gandijs.

Pirms gada abu komandu finālā ar 4-1 pārāka bija «Warriors».

NBA finālsērija sāksies naktī uz piektdienu (Latvijas laiks) «Warriors» mājvietā Ouklendā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu