Noskaties: pasaules hokeja čempionāta 4. dienas skaistāko vārtu Top 3

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules hokeja čempionātā, kas risinās Dānijā, aizvadīta sacensību 4. diena. Tajā pārliecinošas uzvaras izcīnīja dueļu favorītes, taču netrūka arī skaistu vārtu guvumu.

Pirmdien, 7. maijā, A grupā Krievija ar 6:0 pārspēja Baltkrieviju, bet Zviedrija ar 4:0 uzveica Franciju, tikmēr B grupā ASV hokejisti ar 3:0 uzvarēja Vāciju, bet Kanāda ar 7:1 apspēlēja mājinieci Dāniju.

Pasaules čempionāta 4. dienas skaistāko vārtu guvumu topā 3. vietu ieņem Kanādas izlases uzbrucējs Džordans Eberle. Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Ņujorkas «Islanders» uzbrucējs bija pirmais pie atlēkušās ripas un raidīja to Dānijas izlases vārtos.

Savukārt Top 3 otro vietu ieguvis Zviedrijas izlases uzbrucējs Rikards Rakels, kurš jau mača 24. sekundē pēc lieliskas izspēles trieca Vācijas valstsvienības vārtos. NHL kluba Anaheimas «Ducks» spēlētājs pasaules čempionātā 3 mačos sakrājis 3 vārtus un 4 rezultatīvas piespēles.

Par aizvadītās dienas skaistāko vārtu guvumu atzīts Zviedrijas izlases kapteiņa Mikaela Baklunda precīzais metiens. NHL kluba Kalgari «Flames» uzbrucējam tie bija pirmie vārti šajā pasaules čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu