Atvieglos noteikumus spēlētāju reģistrācijai Eirokausu klubos pēc pārejām sezonas vidū

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) otrdien paziņoja, ka no nākamās sezonas atvieglos spēlētāju reģistrācijas noteikumu, kas ļaus janvārī komandas mainījušajiem spēlētājiem pārstāvēt savus jaunos Čempionu līgas un Eiropas līgas klubus.

Šosezon katram klubam bija atļauts reģistrēt vienu jaunu spēlētāju.

«Klubs bez jebkādiem ierobežojumiem drīkstēs reģistrēt trīs jaunus spēlētājus,» paziņoja UEFA.

Pēc pašreizējiem noteikumiem Dortmundes «Borussia» jālemj par Manuela Akandži vai Mišī Batšuaji pieteikšanu Eiropas līgas spēlēm, kamēr «Barcelona» nevar izmantot Filipi Kutinju Čempionu līgas spēlēs. Tikmēr Londonas «Arsenal» nevarētu izmantot Pjēru Emeriku Obamejangu Eiropas līgā, jo tajā spēlē arī viņu iepriekšējie klubi.

Tāpat UEFA paziņojusi, ka Čempionu līgas, Eiropas līgas un Superkausa spēlēs, kurās būs nepieciešams papildlaiks, komandas tajā drīkstēs veikt ceturto spēlētāju maiņu.

Turnīru finālspēlēs treneriem būs iespēja pieteikt 23 spēlētājus līdzšinējo 18 vietā, lai sastāvs būtu elastīgāks un «atvieglotu sastāva vadību sezonas svarīgākajā spēlē».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu