Melbārdis/Dreiškens uzrāda labāko rezultātu trešajā treniņbraucienā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas bobsleja divnieku ekipāža Oskars Melbārdis un Daumants Dreiškens, gatavojoties startam Phjončhanas olimpiskajās spēlēs, piektdien uzrādīja labāko rezultātu trešajā treniņbraucienā.

Treniņbraucieni sākās ceturtdien, kad Latvijas pirmais pilots Melbārdis ar vadošo stūmēju Dreiškenu uzrādīja 7. un 4. rezultātu.

Piektdien trešajā treniņbraucienā Melbārdis/Dreiškens bija ātrākie, bet ceturtajā braucienā latviešiem 5. rezultāts.

Latvijas nomināli otrais divnieks Oskars Ķibermanis un Matīss Miksnis ceturtdien uzrādīja 10. un 5. rezultātu.

Savukārt piektdien aizvadītajos treniņbraucienos Ķibermanis/Miknis ierindojās 11. un 15. vietā.

Ceturtdien pirmajā un otrajā treniņbraucienā uzvarēja vācieši Johaness Lohners/Kristofers Vēbers, bet piektdien ceturtajā ātrākie bija Niko Valters/Kristofers Pozers no Vācijas.

Sestdien notiks vēl piektie un sestie oficiālie treniņbraucieni, bet svētdien plkst. 13.05 pēc Latvijas laika sāksies sacensības bobslejā divniekiem.

Olimpiskie medaļnieki tiks noteikti pēc rezultātiem četru braucienu summā. Trešais un ceturtais brauciens notiks pirmdien (plkst. 13.15 un 14.45).

Pirms četriem gadiem Soču olimpiskajās spēlēs Melbārdis ar stūmējiem izcīnīja sudrabu četriniekos un 5. vietu divniekos.

Pēc Krievijas sportistu diskvalifikācijām par dopinga pārkāpumiem Melbārdim ar komandas biedriem pienākas zelts un bronza, tomēr medaļu pārdale joprojām nav notikusi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu