BBC: «Barcelona» tuvu Dembelē iegādei par 150 miljoniem eiro

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Spānijas futbola grands «Barcelona» esot tuvu darījumam, lai par 150 miljoniem eiro no Vācijas kluba Dortmundes «Borussia» iegādātos Francijas izlases 20 gadus veco uzbrucēju Usmanu Dembelē, vēsta britu raidsabiedrība BBC.

Ja šis darījums tiks apstiprināts, Dembelē kļūs par otro dārgāko futbolistu pasaulē, Šovasar iepriekš Francijas klubs Parīzes «Saint-Germain» par 222 miljoniem eiro iegādājās brazīliešu uzbrucēju Neimaru no «Barcelona» komandas.

Līdz ar to «Barcelona» aktīvi meklē Neimara aizstājēju. Spānijas klubs jau iepriekš centās iegūt Dembelē, saņemot atteikumu no «Borussia» puses, taču tagad komandas sarunās esot pietuvojušās darījuma noslēgšanai.

Dembelē nav piedalījies «Borussia» iepriekšējās trīs spēlēs, jo viņš saņēmis diskvalifikāciju par neierašanos uz komandas treniņu, turklāt futbolists arī nebija informējis kluba vadību.

«Borussia» komandai Dembelē pievienojās pirms gada. Vācijas vienība viņu iegādājās par 15 miljoniem eiro no Francijas kluba «Stade Rennais». Parādot atzīstamu sniegumu, futbolista vērtība tagad krietni augusi.

Pagājušajā sezonā Vācijas bundeslīgā 32 mačos Dembelē guva sešus vārtus un komandas biedriem asistēja 12 reizes, kas čempionātā bija otrs labākais rādītājs rezultatīvajās piespēlēs.

«Barcelona» iepriekš aktīvi centās iegūt brazīliešu uzbrūkošo pussargu Felipi Kutinju, taču futbolista pārstāvētais Anglijas premjerlīgas klubs «Liverpool» noraidījis Spānijas komandas 100 miljonu eiro piedāvājumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu