«Spurs» paraksta jaunu līgumu ar saspēles vadītāju Milsu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Latviešu uzbrucēja Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Sanantonio «Spurs» parakstījusi jaunu līgumu ar austrāliešu saspēles vadītāju Petiju Milsu, vēsta klubs.

«Spurs» neatklāj darījuma detaļas, bet «San Antonio Express-News» ziņo, ka līgums ar 28 gadus veco Milsu noslēgts uz četriem gadiem par 50 miljoniem ASV dolāru (42 miljoniem eiro).

Milss NBA karjeru sāka 2009.gadā, divas sezonas pārstāvot Portlendas «Trail Blazers» komandu. Pēc tam viņš spēlēja Austrālijā un Ķīnā, bet 2012.gadā atgriezās NBA, pievienojoties «Spurs» komandai.

Aizvadītajā sezonā Milss 80 spēlēs laukumā pavadīja vidēji 22 minūtes, kurās guva 9,5 punktus, veica 3,5 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 1,8 atlēkušās bumbas. Austrālietis realizēja 41% tālmetienu, kas bija 11. labākais rādītājs līgā.

Milss bija viens no «Spurs» nozīmīgākajiem rezervistiem, bet nākamajā sezonā viņam varētu būt lielāka loma komandā, jo pamata saspēles vadītājs Tonijs Pārkers traumas dēļ laukumā atgriezīsies ne ātrāk par nākamā gada janvāri.

«Spurs» vienībai aizvadītajā sezonā bija otra labākā bilance regulārajā čempionātā, tomēr Rietumu konferences finālā tā pārliecinoši ar 0-4 piekāpās nākamajiem čempioniem Goldensteitas «Warriors».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu