Bertāns gūst trīs punktus «Spurs» dramatiskā uzvarā pār «Pacers»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Dāvis Bertāns naktī uz ceturtdienu (Latvijas laiks) guva trīs punktus, palīdzot Sanantonio «Spurs» komandai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārās sezonas spēlē ar 100:99 dramatiskā mača galotnē savā laukumā pieveikt Indiānas «Pacers».

Latvijas basketbolists laukumā atradās sešas minūtes un 52 sekundes, kuru laikā realizēja vienīgo izpildīto tālmetienu, savāca vienu atlēkušo bumbu, pārtvēra vienu piespēli, pieļāva divas kļūdas, nopelnīja vienu personisko piezīmi un maču pabeidza ar pozitīvu efektivitātes rādītāju +5.

Uzvaru mājiniekiem nodrošināja līderis Kavai Lenards, kurš 2,4 sekundes pirms ceturtās ceturtdaļas beigām iemeta sarežģītu pustālo metienu pāri Pola Džordža rokām. Tas kļuva par pēdējo gūto grozu šajā mačā.

«Spurs» svinēja piekto panākumu pēc kārtas, no kuriem četrus guva izbraukumā. Februāra vidū Grega Popoviča vadītā komanda «Pacers» basketbolistus apspēlēja sezonas pirmajā savstarpējā tikšanās reizē ar 110:106.

Uzvarētāju labā Lenards izcēlās ar gūtu 31 punktu, savāktām 10 atlēkušajām bumbām zem groziem. Deivids Lī un spānis Pau Gasols pievienoja pa 18 punktiem.

Tikmēr «Pacers» rindās Džordža rēķinā 22 punkti, Kelvins Andrē Mailzs guva 19, bet Milss Tērners pievienoja 16 punktus.

Pēdas savainojuma dēļ «Spurs» nevarēja palīdzēt franču saspēles vadītājs Tonijs Pārkers.

Spēli «AT&T Center» klātienē noskatījās 18 418 skatītāji. Iepriekšējo reizi «Spurs» komanda savu skatītāju priekšā spēlēja vien 4. februārī, pēc kā sekoja astoņu maču gara izbraukuma sērija.

Naktī uz sestdienu «Spurs» basketbolisti viesos spēkiem mērosies ar Ņūorleānas «Pelicans».

Ar 59 spēlēs izcīnītām 46 uzvarām «Spurs» komanda šobrīd ir otra spēcīgākā Rietumu konferencē un visā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu