Rudņevs paliek rezervē «Koln» uzvarā pār «VfL Wolfsburg»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs sestdien palika uz rezervistu soliņa Vācijas bundeslīgas spēlē, bet viņa pārstāvētā «Koln» komanda savā laukumā ar 1:0 (0:0) pārspēja «VfL Wolfsburg».

«Koln» izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas, kas seko četriem neizšķirtiem.

Līdz pat mača pēdējām desmit minūtēm tablo vēstīja neizšķirtu 0:0, bet tad Volfsburgas komandas vārtsargs Djego Bengalio soda laukumā aizķēra Ķelnes komandas uzbrucēju Antonī Modestu, līdz ar to laukuma saimnieki tika pie iespējas izpildīt 11 metru soda sitienu. «Pendeli» devās izpildīt Modests, kurš nekļūdīgi raidīja bumbu vārtos.

Rudņevs bija šī mača pietiekumā, taču laukumā nedevās.

Rudņevs šosezon laukumā bijis 13 bundeslīgas spēles, iesitot trīs vārtus. Ja sezonas sākumā daugavpilietis nebija iemantojis komandas galvenā trenera Pētera Štēgera uzmanību, decembrī viņš izpelnījās lielāku spēles laiku, turklāt pēdējās trīs spēlēs pirms ziemas pārtraukuma guva divus vārtus.

Rudņevs «Koln» komandai pievienojās pērn jūnija vidū, parakstot līgumu līdz 2019.gada 30.jūnijam. Iepriekšējās četras sezonas viņš pārstāvēja citu bundeslīgas komandu Hamburgas SV.

Citā bundeslīgas spēlē līdere Minhenes «Bayern» savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 (1:1) ar Gelzekirhenes «Schalke 04».

Mača rezultātu devītajā minūtē atklāja Minhenes komandas uzbrucējs Roberts Levandovskis, bet Naldu pēc četrām minūtēm panāca izlīdzinājumu.

Vēlāk bundeslīgas 19.kārtas spēli aizvadīs arī vicelīdere «Leipzig», kas viesosies pie Dortmundes «Borussia». Tikmēr pie panākumiem tikušas līderu «Bayern» un «Leipzig» sekotājas.

«Hoffenheim» savā laukumā ar 4:0 (1:0) pārspēja «Mainz 05» vienību. Uzvarētājiem ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Ungārijas izlases uzbrucējs Ādams Salai. Savukārt Berlīnes «Hertha» savā laukumā ar 1:0 (1:0) pieveica «Ingolstadt». Berlīnieši jau spēles pirmajā minūtē izvirzījās vadībā, precīzi sitot japānietim Genki Haraguči.

Turnīra līdere ar 46 punktiem 19 spēlēs ir «Bayern», bet četrus punktus tai zaudē «Leipzig» komanda, kam viena spēle rezervē. Trešā ar 34 punktiem ir «Hoffenheim», par punktu mazāk ir «Hertha» futbolistiem, bet pie 32 punktiem tikušas «Koln» un Frankfurtes «Eintracht», kas 19.kārtas maču aizvadīs svētdien. Savukārt Dortmundes «Borussia» ar 31 punkti 18 cīņās ir septītā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu