Rosberga aizstājējs šogad vēl nebūs zināms

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: DIEGO AZUBEL / EPA

Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta vadošā komanda «Mercedes» karjeru pēkšņi noslēgušā vācieša Niko Rosberga aizstājēju nepaziņos ātrāk par nākamā gada sākumu.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka šogad pirmo reizi par F-1 pasaules čempionu kronētais Rosbergs negaidīti paziņoja par karjeras beigām, tāpēc «Mercedes» komandai jāmeklē jauns pilots.

Kā Rosberga aizstājēji tikuši minēti vairāki piloti, kuriem pieredzes F-1 netrūkst, taču «Mercedes» nedomā darīt gadu spekulācijām un šajā kalendārajā gadā nepaziņos braucēja vārdu, izteicies komandas pārstāvis.

Kā norādīja «Mercedes», no vienības puses paziņojums nebūs ātrāk par 3.janvāri.

Kā iespējamie Rosberga aizstājēji tiek minēti spānis Fernando Alonso, vācietis Sebastjans Fetels, Paskāls Vērleins no Vācijas un soms Valteri Botass, kurš tiekot uzskatīts par favorītu uz vietu «Mercedes» komandā.

Rosbergs par karjeras beigām paziņoja 2.decembrī - tikai piecas dienas pēc kļūšanas par F-1 čempionu.

Otrs «Mercedes» pilots ir brits Lūiss Hamiltons, kurš ir trīskārtējs pasaules čempions, taču šogad palika otrais aiz Rosberga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu