Marejs un Kerbere nosaukti par gada labākajiem tenisistiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Starptautiskā Tenisa federācija (ITF) par 2016. gada pasaules labākajiem tenisistiem nosaukusi britu Endiju Mareju un vācieti Angeliku Kerberi, liecina informācija organizācijas mājas lapā. Viņi tiek saukti par ITF gada pasaules čempioniem.

Balvas sportisti saņems 2017. gada 6. jūnijā Parīzē.

Marejs novembrī pirmo reizi karjerā kļuva par ATP ranga līderi. Divas nedēļas vēlāk viņš ATP noslēguma turnīrā Londonā pieveica savu sīvāko konkurentu serbu Novāku Džokoviču.

«Šis apbalvojums man nozīmē ļoti daudz,» ITF mājas lapā citēts Marejs. «Šis man bija neaizmirstams gads. Uzvara Vimbldonas čempionātā, aizstāvēju savu olimpiskā čempiona titulu un noslēdzu gadu kā pasaules pirmā rakete.»

Kerbere šosezon triumfēja «Grand Slam» turnīros «Australian Open» un «US Open». Tāpat viņa aizkļuva līdz Vimbldonas turnīra finālam. Pēc uzvaras ASV atklātajā čempionātā Kerbere kļuva par WTA ranga pirmo raketi.

«Jūtos pagodināta kļūt par ITF pasaules čempioni un pievienoties visiem iepriekšējiem uzvarētājiem. Šis gads bija labākais manā ,ar neaizmirstamām emocijām un pieredzes bagāts,» teica Kerbere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu