Nišikori zaudē Čiličam ATP sezonas noslēguma turnīra apakšgrupas pēdējā spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Japānis Kei Nišikori piektdien Londonā cieta neveiksmi sezonas noslēguma turnīra jeb «ATP World Tour Finals» apakšgrupu kārtas pēdējā spēlē pret Marinu Čiliču no Horvātijas, taču japānis jau iepriekš bija nodrošinājis vietu pusfinālā.

Čiličs guva panākumu ar 3-6, 6-2, 6-3, tomēr ar to bija par maz, lai iekļūtu labāko četriniekā.

Līdz ar to pusfinālā sestdien pasaules ranga līderis Endijs Marejs no Lielbritānijas spēkosies ar kanādieti Milošu Raoniču, bet ranga otrā rakete Novāks Džokovičs tiksies ar Nišikori.

LETA jau ziņoja, ka piektdien dienas pirmajā spēlē Džona Makinroja vārdā nosauktajā grupā Marejs ar rezultātu 6-4, 6-2 pārspēja Stanu Vavrinku no Šveices, tādējādi tiekot pie 22.uzvaras pēc kārtas.

Lai tiktu pusfinālā Marejam pēdējā mačā pietika arī ar zaudējumu, ar nosacījumu, ja viņš uzvar vienu setu.

Apakšgrupu turnīra noslēgumā Makinroja vārdā nosauktajā grupā, Marejs tika pie trīs uzvarām trīs spēlēs, bet pārējiem trim tenisistiem Nišikori, Vavrinkam un Čiličam bija pa panākumam, taču savstarpējos mačos labāk veicās Nišikori, kurš līdz ar to palika otrais.

Tikmēr Ivana Lendla grupā pie trim uzvarām trīs spēlēs tika Džokovičs, bet divi panākumi bija Raoniča kontā. Vienu uzvaru trīs spēlēs izcīnīja Dominks Tīms, bet Gaels Monfiss pēc diviem mačiem traumas dēļ no turnīra izstājās. Viņa vietu aizņēma rezervists Dāvids Gofēns, kurš cieta zaudējumu savā vienīgajā cīņā.

ATP sezonas noslēguma turnīra pusfināli notiks sestdien Londonā «O2» arēnā, bet čempions tiks noskaidrots svētdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu