Alonso piedraudējis, ka nākamreiz Fetelu nesargās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pēc tam, kad iepriekšējā nedēļā notikušajā Pirmās formulas (F-1) posmā Brazīlijā starp abiem pilotiem norisinājās spraiga cīņa, pieredzējušais «McLaren» spāņu pilots Fernando Alonso piedraudējis kādās citās sacensībās ietriekties vācieša Sebastjana Fetela vadītajā «Ferrari» spēkratā.

Svētdien notikušo sacīkšu laikā Alonso un Fetels cīnījās par septīto pozīciju, taču vienā no līkumiem vācietis caur iekšmalu centās konkurentu apdzīt. Turpinājumā spānim nebija, kur likties, un viņam nācās izbraukt no trases, lai izvairītos no sadursmes.

«Ārpus trases bija asfalts, tāpēc ar mani nekas nenotika. Tomēr, ja tur būtu bijusi siena, man nāktos ietriekties tajā vai Fetelā, ko es, visticamākais, darīšu nākamreiz,» izteicās Alonso. «Ietriekšos Fetela formulā, un viņam zaudēt punktus noteikti būs krietni grūtāk pārdzīvot nekā man.»

«Kādreiz Fetelā kādam būs jāietriecas, lai viņš saprastu, ka trase pieder visiem,» norādīja Alonso.

Fetels svētdien sacensību noslēgumā izcīnīja piekto vietu, kamēr Alonso finišu sasniedza desmitajā pozīcijā.

Jau pēc nepilnām divām nedēļām Abū Dabī risināsies šīs sezonas noslēdzošais F-1 posms, kurā čempiona titulu sadalīs abi «Mercedes» braucēji - kopvērtējuma līderis Niko Rosbergs no Vācijas vai brits Lūiss Hamiltons, kurš no konkurenta atpaliek par 12 punktiem.

Lai pirmo reizi izcīnītu pasaules čempiona titulu, Rosbergam neatkarīgi no Hamiltona snieguma noslēdzošajā posmā pietiek arī ar trešo vietu.

Tikmēr trešo vietu kopvērtējumā sev nodrošinājis austrālietis Daniels Rikjardo («Red Bull»), kamēr ceturto pozīciju sadalīs Fetels un otrs «Red Bull» pilots Makss Verstapens no Nīderlandes, kurš no vācieša atpaliek par pieciem punktiem.

Savukārt Alonso ar sezonas gaitā iekrātiem 53 punktiem pašlaik ir kopvērtējuma desmitajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu