Bez jokiem. Bolts trenēsies ar bundeslīgas futbola klubu «Borussia»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Deviņkārtējais olimpiskais čempions jamaikiešu sprinta zvaigzne Useins Bolts sāks treniņus kopā ar Vācijas futbola bundeslīgas klubu Dortmundes «Borussia», vēsta britu izdevums «The Guardian».

30 gadus vecais Bolts 2017. gadā pavisam nopietni vēlas sākt futbolista karjeru.

Tuvākajās dienās Bolts uz dažām dienām plāno pievienosies «Borussia» vienībai, lai aizvadītu kopīgus treniņus. Kluba ģenerāldirektors Hans Joahims Vacke laikrakstam «Kicker» norādīja, ka tas nav joks un nav arī mārketinga triks.

«Paskatīsimies, kas no tā sanāks,» sacīja Bolts, kurš nolēmis likt punktu vieglatlēta karjerai.

Dortmundes «Borussia» ir viena no spēcīgākajām komandām Vācijas bundeslīgā. Šobrīd tā pēc 10 kārtām ar izcīnītiem 18 punktiem turnīra tabulā ieņem piekto pozīciju.

Viens no «Borussia» atbalstītājiem ir sporta ekipējuma ražotājs «Puma», ar kuru līgumsaistības ir spēkā arī Boltam.

«Šādu lēmumu pieņēmām jau pirms pāris nedēļām,» norādīja Vacke. «Puma vadītājs Bjorns Galdens, kurš ir mūsu kluba biedrs, pastāstīja, ka Useins ir izrādījis nopietnu interesi trenēties kopā ar mums. Tā nav problēma. Arī komandas trenerim Tomasam Tuhelam patīk šī ideja.»

Iepriekš Bolts izteicies, ka viņa sapnis ir spēlēt spēcīgajā Anglijas premjerlīgas komandā Mančestras «United» un viņš sevī saskata talantīgā Argentīnas uzbrucēja Lionela Mesi un Portugāles zvaigznes Krištianu Ronaldu apvienojumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu